Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست سایت فردا - روزنامه‌های امروز به موضوعاتی در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و ... پرداخته‌اند که مهم‌ترین موارد آن به شرح زیر است:

 

«اعتماد» عکس یک امروز خود را به حضور دیروز رهبری در مرقد امام (ره) اختصاص داده و سایر موضوعات مطرح دیروز که اتفاقا کم هم نبود را در تیترهای کناری دیده است. از افزایش چشمگیر مبتلایان کرونا گرفته تا ممنوعیت فروش اقلام پیشگیری از بارداری که با حواشی همراه بود، آخرین وضعیت رتبه‌بندی معلمان و سایر قضایا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از مورد توجه‌ترین مطالب این روزنامه اصلاح‌طلب اما یادداشتی است که تقی‌ آزاد‌ارمکی، استاد جامعه‌شناسی حول محور «انهدام طبقه متوسط» نوشته است. او که معتقد است «تنها دولت اصلاحات به مطالبات طبقه متوسط توجه کرد» در این یادداشت آورده: «بقای هر جامعه پویایی به ترکیب دموکراسی، نظم و اخلاق وابسته است. برخلاف بسیاری از تحلیل‌ها، حتی توسعه و پیشرفت نیز برآمده از دموکراسی‌خواهی، نظم و اخلاق است. بدون این 3گانه هیچ کشور پیشرفته‌ای به کرانه‌های توسعه، دست پیدا نمی‌کرد. این در حالی است که برخی افراد در جامعه ایرانی، توسعه را پیش نیاز هر حرکتی ارزیابی می‌کنند که البته اشتباه است. این طبقه متوسط است که حافظ دموکراسی، نظم و اخلاق است. نحیف شدن طبقه متوسط باعث می‌شود، همه ارزش‌های متعالی جامعه در مسیر اضمحلال قرار بگیرد و ارتباط طبقه الیت جامعه با طبقات محروم جامعه قطع ‌بشود. با کوچک شدن طبقه متوسط، حساسیت‌های اخلاقی، فرهنگ، فعالیت‌های مدنی، دموکراسی‌خواهی و...کاهش پیدا می‌کند و جامعه دیگر دغدغه‌ای برای رشد فرهنگی و اخلاقی ندارد. به عبارت روشن‌تر، چنین جامعه‌ای دچار میرایی می‌شود و زایش خود را از دست می‌دهد. در جامعه امروز ایرانی، جدای از مشکلات ریشه‌ای چون فقر، نداری، بیکاری و سایر آسیب‌های اجتماعی، یک معضل بنیادین وجود دارد که عدم توجه به آن چشم‌انداز آینده این کشور را تیره و تار می‌سازد . اینکه اخلاق در جامعه ایرانی بسیار به حاشیه رانده شده، بسیار خطرناک است. این بی‌اخلاقی‌ها را نه تنها در حوزه‌های سیاسی، جناحی و مدیریتی جامعه می‌توان مشاهده کرد، بلکه در فضای عمومی کشور و مناسبات عادی مردم کوچه و بازار نیز به عینه پیداست.»

«کیهان» در تیتر یک امروز خود با بیان اینکه «مطالبه برکناری بانیان وضع موجود مدعیان اصلاحات را دستپاچه کرد» واکنش‌ها به گزارش اخیر خودش درباره «ضرورت تسریع در روند انتصابات دولتی با برکناری بانیان مشکلات اقتصادی» را مورد توجه قرار داده و نوشته: «بازتاب مثبتی در رسانه‌های انقلابی و دلسوزان و مسئولان داشت. ... در مقابل اما جریان حامی دولت سابق یا همان طیف مدعی اصلاحات از مطالبه برکناری بانیان مشکلات موجود دستپاچه و عصبی شدند. این طیف سیاسی که اکثریت مطلق دولت روحانی را در اختیار داشتند و از طرفی کارنامه فضاحت‌بار دولت قبل در کاهش ارزش پول ملی، افزایش سرسام‌آور قیمت مسکن و اجاره‌بهای مسکن، افزایش افسارگسیخته قیمت خودرو، سکه، لوازم‌خانگی، اقلام خوراکی و...همگی از نتایج حضور این جریان در قدرت بوده است، ظاهراً از مطالبه برکناری مدیران ناکارآمد منتسب به این طیف برآشفته شده و با دستپاچگی به آن واکنش نشان دادند.» در ادامه نیز به گزارش اخیر «آفتاب یزد» با عنوان «مگر کیهان صاحب دولت است؟!» و گزارش «شرق» با عنوان «برکناری ‌ به بهانه بانیان وضع موجود؟» اشاره کرده و با تکرار موضع قبلی خود نوشته: «در این‌سو اما درحالی‌که از رئیس دولت گرفته تا فعالان سیاسی و اقتصادی مطرح می‌کنند که نه با بانیان وضع موجود می‌توان از وضعیت موجود خارج شویم نه می‌توان با مدیریت آنان انتظار اجرای صحیح دستورات درست دولت در مناطق مختلف کشور داشت، اما آنچه خصوصاً از نیروهای میدانی و بومی در سطح مدیریتی فرماندار و بخشدار و ... دیده می‌شود، عدم تغییر این افراد است.

رئیس‌جمهور علاوه بر اینکه گفته است مدیرانی که بانی وضع موجود هستند نباید بر سر کار باشند از سوی دیگر مطرح می‌کند که وضع دستگاه‌ها با تغییر مدیریت متحول می‌شود. دولت امروز به‌مثابه ماشینی است که موتور آن سالم اما چرخ‌های آن در برخی موارد پوسیده است. از همین رو حرکت آن خصوصاً در برخی استان‌ها با مشکل مواجه است.منطق متقن در مطالبه برکناری بانیان مشکلات امروز آن است که این افراد نمی‌توانند تغییردهنده وضعیتی که به وجود آوردند باشند از سوی دیگر مردم خواستار تغییر این افراد هستند و از همین رو چه ازلحاظ روانی و افکار عمومی و چه ازلحاظ عملکردی و عملیاتی این افراد نمی‌توانند با توجه به کارنامه کاری که دارند در سمتی که هستند مثمر ثمر واقع شوند.»

«شرق» مثل هر روز نوک پیکان را به سوی مجلس گرفته است. این روزنامه اصلاح‌طلب حتی وقتی که ناگزیر است طبق قانون مطبوعات جوابیه مجلس به گزارش خود را منتشر کند، دست از نیش و کنایه برنمی‌دارد لذا امروز در حالی که جوابیه روابط عمومی مجلس با تیتر «طرح صیانت چراغ خاموش به شورای نگهبان می‌رود؟» را در تیتر یک خود منتشر کرده، با بیان اینکه «هشدار «شرق» به کام مجلس خوش نیامد» نوشته: «روابط‌عمومی مجلس شورای اسلامی در جوابیه‌ای که برای «شرق» ارسال کرده است، در دفاع از طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی «که در جامعه و میان افکار عمومی به طرح محدود‌سازی اینترنت معروف شده»، گزارش «شرق» را غرض‌ورزانه دانسته است. این در حالی است که نه‌فقط افکار عمومی، صاحبان کسب‌و‌کارهای مجازی و‌ کارشناسان متعدد نسبت به نتایج زیان‌بار اجرائی‌شدن این طرح در صورت عدم اصلاح هشدار داده‌اند، بلکه حتی مرکز پژوهش‌های مجلس نیز آن را رد کرده و برخی مواد آن‌ را خلاف قانون اساسی تشخیص داده است.» این روزنامه اصلاح‌طلب که پاسخی بلندبالا به توضیحات مجلس درباره گزارشش، چاپ کرده با ردیف کردن برخی اظهارانظرها و مطالب در سایر روزنامه‌ها کوشید که نظرات و مواضع خود را ثابت کرده و نشان دهد که در این مسیر تنها نیست. اینکه شاهد آوردن از نقد روزنامه دولت و اظهارات برخی نمایندگان که بعضا نظر شخصی‌ خودشان است، چقدر می‌تواند رویکرد «غرض‌ورزانه» «شرق» را توجیه کند، معلوم نیست و می‌ماند به قضاوت افکار عمومی.

«ایران» در گزارشی که امروز تیتر یک کرده «شاخص‌های صنعتی و معدنی 9 ماهه سال‌جاری را با سال گذشته مقایسه می‌کند» و «از صدای پای رونق در خطوط تولید» خبر داده است. گروه اقتصادی روزنامه دولت نوشته: «یکی از کالاهایی که طی سال‌های اخیر کاهش تولید را تجربه کرد، پودر شوینده است. طی 9 ماه سال‌ جاری در قیاس با مدت مشابه سال گذشته درصد کاهش تولید این کالا به 15.1 درصد رسیده است. درصد کاهش تولید چینی بهداشتی هم رقم 16.4 درصد را ثبت کرده است. کنسانتره زغال سنگ نیز 11.7 درصد رشد منفی داشته است. در این میان محصولات فولادی هم کاهش 5.8 درصدی تولید را داشته‌اند. 

بر اساس این گزارش 23 قلم کالایی که طی 9 ماهه سال جاری در قیاس با مدت مشابه سال گذشته رشد داشتند، شامل کامیون، کامیونت و کشنده با 75.3 درصد، روغن ساخته شده نباتی 38.7 درصد، چرم 33.3 درصد، ماشین لباسشویی 26.1 درصد، شمش آلومینیوم24.7 درصد، اتوبوس، مینی بوس و ون21.7 درصد، دوده19.8 درصد، شیشه جام 19.1 درصد، کمباین 16.4 درصد، نخ فیلا منت پلی استر 16 درصد، ظروف چینی11 درصد، یخچال و فریزر10.3 درصد، نئوپان 7درصد، کاتدمس 6.5 درصد، روغن صنعتی 5.74 درصد، تراکتور 5.6درصد، الیاف پلی استر 4.4 درصد،کولر آبی 3.2 درصد، پتروشیمی 2.3 درصد، انواع سواری 2.1درصد، کارتن 1.5 درصد، انوع پاپوش و کفش 1.4درصد و ظروف شیشه ای 0.7درصد، است. 13 کالا نیز کاهش تولید را همچون سال های گذشته در حال تجربه هستند. بر این اساس طی مدت یاد شده آلومینا 0.1درصد، فولاد خام 2.2درصد، لاستیک خودرو 3.7 درصد، وانت 5.4درصد، محصولات فولادی 5.8 درصد، فیبر 7.9 درصد، سیمان 9.1درصد، کنسانتره زغال سنگ 11.7درصد، پودر شوینده 15.1 درصد، نخ سیستم پنبه ای 15.8 درصد، چینی بهداشتی 45.6 درصد، الکتروموتور 16.6 درصد و الیاف اکریلیک 69.3 درصد کاهش تولید داشته اند.»

«آفتاب یزد» که انگار سعی دارد به حواشی اخیرا ایجاد شده درباره اعلام وصول استیضاح‌ها دامن بزند و مجلس را متهم کند به وظیقه‌نشناسی با قصور عامدانه از یک وظیقه قانونی، امروز به نقل از نعمت احمدی، حقوق‌دان نوشته: «استیضاح حق نیست، حق قابل اثبات است حق قابل واگذاری است اما اینجا وظیفه است و نمی‌توان وظیفه را انجام نداد. در نمایندگی مجلس هم این حق مجلس نیست حق نمایندگان است و ایراد و اتفاقی که افتاده و مشکلی که الان پیدا شده این است که آقای قالیباف نگاهش به استیضاح مثل نگاه برخی است که فکر می‌کنند حق است و حق هم برای مجلس است و مجلس هم اختیارش دست ایشان است و ایشان می‌گوید استیضاح نکنیم.استیضاح وظیفه است با این تعریف، وظیفه هم برای هر نماینده است این نماینده هم وظیفه را از خودش به دست نیاورده به تبع رایی که از مردم گرفته وکیل مردم شده و وظایفی که مردم نمی‌توانند خودشان اقدام کنند برعهده‌اش است. لذا او نمی‌تواند در وظیفه‌اش کوتاهی کند. اگر به اصل مربوط به استیضاح هم نگاه کنیم می‌گوید نمایندگی قائل به شخص است و نمی‌تواند آن را واگذار کند.»

این روزنامه اصلاح‌طلب در تیتر دو امروز خود هم تصمیم جدید دولت درباره وام صد میلیونی بدون ضامن که اتفاقا وزیر اقتصاد برای اجرای آن ضرب‌العجل تعیین کرده را تورم‌زا خوانده و نقد کرده است.

«جوان» امروز بیشتر مناسبتی است. عکس خود را به دیدار دیروز رهبری در حرم امام (ره) اختصاص داده و در تیتر یک خود با عنوان «انقلاب ما از قرن گذشت» نوشته: «انقلاب ما ذوالقرنین شد. ما آمده‌ایم که بمانیم، نیامده‌ایم که عبرت انقلاب‌های دیگر و سرزمین‌ها و ایدئولوژی‌های دیگر شویم. ایدئولوژی ما از ذهن یک فیلسوف تراوش نکرده است که با تخیلات یک فیلسوف دیگر از هم بپاشد. سرزمین ما با قتل‌عام بومیان و با اشغال سرزمین‌های دیگران به دست نیامده است که در انتظار خشم خداوند و انتقام زمانه، روزگار بگذراند. انقلاب ما وارث یک فرستاده خداست و منتظر یک منجی بشری. انقلاب ما صاحبان همه ایدئولوژی‌های استکباری عالم را عبرت تاریخ خواهد کرد و هرگز خودش عبرت دیگران نخواهد بود. ما دوقرن را دوهزار قرن می‌کنیم و تا ابد می‌مانیم.»

«جوان» در گزارش دیگری هم با تیتر «راه‌اندازی محرمانه تجدیدپذیرها!» نوشته: «طبق اعلام وزارت نیرو قرار است طی چهار سال، ۱۰ هزار مگاوات به ظرفیت انرژی تجدیدپذیر اضافه شود. ساتبا نیز در این زمینه فراخوان داده‌است و طی آن با ۱۲ شرکت برای ۲۹ هزار و ۸۰۰ مگاوات تفاهمنامه امضا کرده‌است. این در حالی است که اسامی این شرکت‌ها که گفته می‌شود خصوصی هستند، اعلام نشده و ساتبا می‌گوید اسامی محرمانه‌است. متأسفانه بسیاری از کارشناسان حوزه انرژی تجدیدپذیر نسبت به این برنامه و اجرایی شدن آن خوش‌بین نیستند و حالا این سؤال مطرح می‌شود آیا برنامه اعلامی از سوی وزارت نیرو برای توسعه صنعت انرژی تجدیدپذیر واقعیت است یا سراب؟»

«آرمان ملی» با خرسند از اینکه مدیرکل انتخابات شورای نگهبان گفته «اگر نمایندگان در انتصاب‌ها دخالت کنند، از صلاحیت‌های نمایندگی خارج می‌شوند» تیتر زده «نمایندگان در انتصاب‌ها دخالت نکنند» و نوشته: «از آغاز به کار دولت سیزدهم زمزمه‌های سهم‌خواهی و دخالت برخی نمایندگان مجلس در انتصاب‌های دولت شنیده شد حتی برخی اوقات شنیده شد که نمایندگان با فشار به دولت خواستار استخدام نزدیکانشان هستند. مانند آن روز که فیلمی از درگیری لفظی حسن نوروزی، نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس و محسن منصوری، استاندار تهران در فضای مجازی منتشر شد؛ ماجرای فیلم منتشرشده از این قرار است که گویا در مراسم معارفه یازدهمین فرماندار شهرستان رباط‌کریم، نوروزی نسبت به عدم‌انتخاب گزینه‌ مطرح‌شده از سوی خود به منصوری اعتراض می‌کند. استاندار تهران در پاسخ به این اعتراض خطاب به حضار جلسه می‌گوید، گزینه‌هایی که به‌عنوان فرماندار بومی معرفی شده بودند هرکدام به‌نوعی شرایط احراز صلاحیت برای این پست را نداشتند. منصوری در ادامه همچنین خطاب به نوروزی نماینده رباط کریم نیز اظهار داشت، شما نباید به‌جای استاندار، فرماندار منصوب کنید. 26 دی هم خبرآنلاین نوشته بود: «الهام اکبری (همسر احمد نادری نماینده تهران) دومین پست خود را در دولت سیزدهم گرفت‌. اکبری مدتی قبل «مشاور وزیر ارشاد در امور آموزش‌های شهروندی» شده بود، دیروز با حکم رئیس‌جمهور عضو «شورای فرهنگ عمومی کشور» نیز شد.» 

این روزنامه اصلاح‌طلب البته حواسش است که این رویه صرفا از جانب تعداد محدودی از نمایندگان در پیش گرفته و اتفاقا از سوی خود مجلس و سایر وکلای ملت نیز مورد نقد قرار گرفته است.

«وطن امروز» به مناسب 12 بهمن و سالگرد بازگشت امام (ره) به کشور عکسی تمام قد از ایشان منتشر کرده و با تیتر «غیرت قیام کرد» با اشاره به اینکه «هویت اسلامی و غیرت دینی مردم ایران 2 منبع الهام‌بخش در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی 57 به رهبری امام‌خمینی(ره) بود» نوشته: «یکی از ویژگی‌هایی که حضرت امام(ره) به فرمایش رهبر معظم انقلاب دارا بود، غیرت دینی و انقلابی بود. امام(ره) نسبت به ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران مثل اسلامیت، جمهوریت، عدالت، مبارزه با فساد و انحطاط، مبارزه با استبداد و استکبار، استقلال و توسعه عقلانی و معنوی ایران و بلکه جهان اسلام غیرت جدی داشت. البته باید در نظر داشت این ارزش‌ها همگی منبعث از اسلام ناب و مولود تفکر اسلام انقلابی است. امام(ره) نیز در سخنانش هیچ‌گاه ارزش‌‌های انقلاب را بدون استناد به اسلام و ارزش اسلامی بیان نمی‌کرد. امام(ره) وقتی از ارزش‌های انقلاب سخن می‌گفت، ارزش‌های انقلاب مستخرج از ارزش‌های اسلام بود. بنابراین اگر کسی بخواهد بگوید من از ارزش‌های اسلام دفاع می‌کنم ولی با ارزش‌های انقلاب کار ندارم، معلوم است که این شخص یا ارزش‌های اسلام را نفهمیده یا منافقانه سخن می‌گوید. وقتی می‌گوییم امام(ره) غیرت انقلابی داشت، یعنی غیرت دینی داشت و در درون غیرت دینی، غیرت انقلابی، ملی و انسانی نهفته است. منظور از غیرت دقیقا همین است: «حمیت و تلاش فوق‌العاده برای نگهداری و حفظ ارزش‌های اسلامی». حمیت یعنی تلاش در نگهداری آنچه ضروری است. حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی ضرورت دارد و اگر ارزش‌های انقلاب اسلامی آسیب ببیند و انقلاب اسلامی به انحراف کشیده شود، ارزش‌های اسلام هم متزلزل خواهد شد.»

«سازندگی» طرحی که هادی حیدری از جلیلی کشیده را روی جلد امروز خود آورده است. طرحی از جلیلی درحال نامه نوشته و کوهی از صفحات نوشته شده. اشاره‌اش به نامه‌ای 200 صفحه‌ای است که برخی رسانه‌ها مدعی هستند جلیلی در مخالفت و نقد مذاکرات برجامی جاری خطاب به رهبری نوشته است. همان نامه‌ای که دیروز هم سخنگوی وزارت خارجه درباره آن توضیح نداد و گفت از خودشان بپرسید. «سازندگی» با تیتر «مخالف برجام» نوشته: «سعید جلیلی در نامه‌ای 200 صفحه‌ای با موضع گیری نسبت به سیاست‌های هسته‌ای دولت از دور جدید مذاکرات و رویکرد علی باقری‌کنی انتقاد کرد» و می‌پرسد: «چرا جلیلی مخالف است و چه هدفی را دنبال می‌کند».

«صبح نو» گفت‌وگویی دارد با عباس سلیمی‌نمین درباره نسبت حکومت پهلوی با جامعه ایران که سبب شده عکس یک امروز به او اختصاص یابد. این مصاحبه با تیتر «حکومت کودتا» منتشر شده. در کنار آن اما صفحه نخست این روزنامه اصولگرا پر است از مطلب. از «پیام موشکی به ابوظبی» تا «سنگ‌اندازی تروئیکا در مسر مذاکرات». 

این روزنامه در گزارش دیگری هم به مصوبات کمیسیون تلفیق در جریان بررسی بودجه 1401 پرداخته و تیتر زده «تغییرات با محوریت شفافیت و معیشت». 

این روزنامه اصولگرا در گزارشی دیگری هم با تیتر «ریال دیجیتال به بازار می‌آید» سعی کرده جوانب ایجاد رمزریال را بررسی کند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: خبر به روایت فردا روزنامه اصلاح طلب مطالبه برکناری افکار عمومی طبقه متوسط کاهش تولید وضع موجود امروز خود جامعه ای تیتر یک امام ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ادیان و مذاهب با ۳۲۳عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید

به گزارش خبرگزاری مهر، انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با ۳۲۳ عنوان کتاب که ۵۰ عنوان آن‌ها عنوان چاپ اول هستند در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا می‌کند.

معرفی آثار جدید با حضور مولفان و مترجمان و پاسخگویی به سوالات دانشجویان و پژوهشگران حوزه تخصصی دین از برنامه‌های انتشارات مذکور در این‌رویداد هستند. در حاشیه این برنامه‌ها آخرین آثار منتشر شده نیز برای فروش عرضه خواهد شد.

انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از ابتدای تاسیس در سال ۱۳۷۵ تاکنون بیش از ۴۵۰ عنوان کتاب در حوزه های تخصصی اسلام و مذاهب اسلامی، یهودیت، مسیحیت، ادیان شرق، جنبش های نوپدید دینی، عرفان و دین پژوهی منتشر کرده که ۵۰ عنوان از مجموعه، آثار ارائه شده از تازه های انتشارات دانشگاه و ۶۸ عنوان از آثار تجدید چاپ در موضوع ادیان و مذاهب است که در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود.

مشروح برنامه های حضور اساتید و مهمانان در غرفه انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به این‌ترتیب است؛

۱- پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت رونمایی از کتاب علامه و عرفان نوشته غلامرضا نوروزی با حضور دکتر محمد معینی فر

۲- جمعه ۲۱ اردیبهشت رونمایی از کتاب الهیات گردشگری نوشته حمیده امیر یزدانی

۳- شنبه ۲۲ اردیبهشت رونمایی از کتاب جنسیت و توسعه و معرفی کتاب سیاستگذاری نهاد خانواده با حضور منصوره زارعان و خدیجه برزگر

۴- یک شنبه ۲۳ اردیبهشت رونمایی از کتاب های: فرشتگان مانوی نوشته محمد شکری فومشی، سلاسل صوفیه نوشته رحمان بوالحسنی با حضور مهدی فرمانیان

۵- دوشنبه ۲۴ اردیبهشت رونمایی از کتاب مرگ نوشته مهراب صادق نیا با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب

۶- سه شنبه ۲۵ اردیبهشت رونمایی از کتاب آشنایی با دین های بزرگ جهان و آیین سیکه نوشته محمدمهدی علیمردی و سیدمحمد روحانی

۷- چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت رونمایی از جلد چهارم کتاب کلام و جامعه به سرویراستاری سیدمحمدرضا بهشتی با حضور احمدرضا مفتاح

۸- پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت رونمایی از کتاب های: عقل و ایمان و در آمدی به آیین پروتستان نوشته شهاب الدین وحیدی و کتاب المناظرات با ترجمه محمد جاودان

۹- جمعه ۲۸ اردیبهشت رونمایی از کتاب ایثار در ادیان نوشته انسیه شیر خدایی

کد خبر 6099331 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • دانشگاه ادیان و مذاهب با ۳۲۳عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...