Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه آفتاب یزد درباره این قطع برق غیرمترقبه نوشت: 10 سال قبل اگر کسی می‌گفت روزی در تهران، پایتخت کشورمان در یکی از روزهای سرد زمستان به صورت سریالی خاموشی و قطعی گسترده برق رخ می‌دهد حتما ما و شما به او می‌گفتیم: «عنصر خودفروخته و خود کم‌بین!»خب الان دقیقاً همین موضوع رخ داده است. یعنی در تهران و برخی دیگر از شهرها در سال 1399 شاهد خاموشی‌های گسترده هستیم و بدتر آنکه هر مسئولی نیز دلیل خود را برای این قطعی دارد!
به سادگی می‌توان متوجه شد هم این خاموشی‌ها و هم نوع واکنش‌های مسئولان مرتبط به این موضوع، حاکی از یک معضل مدیریتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت ساده کشورمان نیازمند یک بازنگری در انتخاب و پرورش مدیران است.
اینکه کشور ثروتمندی (از نظر منابع انرژی) دچار خاموشی گسترده می‌شود به خودی خود نشان می‌دهد دچار سوء‌مدیریت هستیم.

مشکل کسانی هستند که از مدیریت فقط پُز آن را بلد هستند و فاقد شعور و سواد مکفی برای هدایت یک مجموعه می‌باشند. ایران ِما در منابع گازی رتبه نخست را در دنیا دارد و از نظر منابع دیگر انرژی در گیتی جزو رتبه‌های استثنایی است. فلذا ببینید چقدر سوء‌مدیریت و کار نکرده رخ داده که پایتخت در خاموشی می‌رود و سخنگوی صنعت برق می‌گوید برای آنکه بتوانیم به منازل و واحدهای تجاری برق برسانیم ناچاریم چراغ‌های اتوبان را خاموش کنیم!
موضوع بعدی که بیشتر معضل مدیریتی کشور را به چشم می‌آورد ضد و نقیض‌گویی‌های مسئولان مرتبط است. وزارت نیرو، شرکت گاز و برخی دیگر از مسئولان هر کدام سخنی و دلیلی را بیان می‌کردند. برق می‌گوید تقصیر گاز است، گاز می‌گوید تقصیر برق است و عده‌ای هم مدعی‌اند تقصیر بیت‌کوین و چین است! خب مردم بی‌نوا چگونه می‌خواهند تشخیص دهند مشکل کیست و کجاست؟!
آقایان مثلا مدیر! مدیریت کردن فقط سوار شدن بر خودروی شاسی بلند مشکی، قدم زدن در اتاق چند ده متری در پنت‌هاوس و دکور چند میلیاردی در اتاق کار نصب نمودن نیست.ای کاش به اندازه حداقل 5 درصد آن حقوق 52 میلیونی که ماه به ماه به جیب مبارک می‌زنید کار می‌کردید و فسفری می‌سوزاندید!
یادداشت انتقادی این روزنامه در حالی است که برخی مدیران دولتی، هم در زمینه توسعه فناوری هسته‌ای و برق حاصل از آن کاهلی کردند (و حال آنکه 70 درصد برق در برخی کشورهای پیشرفته از این طریق تامین می‌شود)، هم با پذیرش توافق پاریس موجب خودتحریمی شدند و هم در زمینه توسعه نیروگاه‌ها کوتاهی شد و هم در زمینه توسعه گازرسانی اهتمام لازم انجام نگرفت. یادآور می‌شود در حالی که دولت ماه‌های آخر دوره 8 ساله خود را می‌گذراند، روزنامه اعتماد با تیتر «آلودگی + خاموشی» به استقبال خبر قطع برق رفته و روزنامه همشهری ارگان شهرداری تهران هم تیتر «20 روز زندگی در دود» و «پاتک خاموشی به مصرف مازوت» را انتخاب کرده است. روزنامه دولتی ایران هم تیتر زده «خاموشی در زمستان، آلودگی در آسمان»!

23302

کد خبر 1476145

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روزنامه کیهان برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» نوشت که پس از پایان عملیات نظامی اشغالگران در رفح در جنوب نوار غزه، یک شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی مدیریت گذرگاه مرزی رفح با مصر را بر عهده می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، این روزنامه گزارش داد که تل‌آویو برای محدود کردن عملیات خود در رفح به ایالات متحده و مصر قول داده است؛ عملیاتی که از روز دوشنبه به بهانه سلب کنترل حماس بر گذرگاه مرزی غزه به مصر و تمرکز بر ضلع شرقی شهر آغاز شد.

در این بیانیه آمده است که اسرائیل متعهد شده به تأسیسات گذرگاه آسیب نرساند تا ادامه فعالیتش تضمین شود.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که از موافقت اسرائیل برای واگذاری کنترل گذرگاه بی‌اطلاع است.

به زعم این روزنامه عبری زبان، رژیم صهیونیستی تصور می‌کند که از دست دادن کنترل حماس بر گذرگاه رفح، شکست بزرگی برای این جنبش خواهد بود و نمی‌تواند مالیات‌های تحمیلی بر کامیون‌ها و کالاها را دریافت کند و دیگر نمی‌تواند اسلحه و سایر مواد ممنوعه را وارد غزه کند.

این روزنامه در ادامه نوشت که به عنوان بخشی از تلاش‌های اسرائیل برای دستیابی به توافق در مورد عملیات رفح، مذاکرات با یک شرکت خصوصی در ایالات متحده در حال انجام است که متخصص کمک به ارتش‌ها و دولت‌های سراسر جهان درگیرِ درگیری‌های نظامی است.

هاآرتص اشاره کرد که این شرکت در بسیاری از کشورهای آفریقایی و خاورمیانه کار کرده، به طوریکه از مکان‌های استراتژیک مانند میادین نفتی، فرودگاه‌ها، پایگاه‌های ارتش و گذرگاه‌های مرزی حساس محافظت می‌کرده و کهنه سربازان واحدهای نخبه ارتش ایالات متحده را به خدمت می‌گرفته است.

بر اساس تفاهم بین سه دولت، زمانی که رژیم صهیونیستی عملیات محدود خود را در منطقه گذرگاه مرزی کامل کند، شرکت آمریکایی مسؤولیت فعال سازی این تاسیسات را بر عهده خواهد گرفت.

به نوشته این روزنامه، این توافق شامل نظارت بر کالاهایی است که از مصر به نوار غزه می‌رود و از کنترل مجدد حماس بر این گذرگاه جلوگیری می‌کند.

این توافق همچنین تصریح می‌کند که رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در صورت لزوم به این شرکت کمک خواهند کرد.

اوایل امروز، یک منبع بلندپایه مصری آنچه در رسانه‌های عبری زبان مبنی بر بر عهده گرفتن مسؤولیت‌های امنیتی مصر در نوار غزه منتشر شد را تکذیب کرد.

این منبع در بیانیه‌ای به کانال خبری قاهره گفت: آنچه در رسانه‌های اسرائیل منتشر شد مبنی بر اینکه مصر هر گونه مسؤولیت امنیتی در نوار غزه را بر عهده گرفته است، عاری از صحت است.

این منبع تاکید کرد که مصر با طرف‌های مختلف تلاش‌های فشرده‌ای برای مهار اوضاع در نوار غزه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه ۶ مه، عملیات نظامی خود را در شهر رفح آغاز کرد و روز سه شنبه اعلام کرد که کنترل بخش فلسطینی گذرگاه رفح را به دست گرفته و جاده بین گذرگاه و صلاح الدین را بسته است.

ارتش همچنین از اتمام عملیات نظامی خود در منطقه مجاور مرز مصر با نوار غزه خبر داد و مدعی شد در عملیات شبانه سه تونل پیدا کرده است.

عملیات نظامی در رفح ساعاتی پس از موافقت جنبش حماس با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در نوار غزه اعلام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود
  • هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند