Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@00:21:53 GMT

کاربران اصولگرای توئیتر بر علیه کیهان

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۷۷۷۲

کاربران اصولگرای توئیتر بر علیه کیهان

روزنامه کیهان در روز شنبه و پس از حضور زنان در ورزشگاه آزادی در بازی ایران و کامبوج، تیتری را در صفحه اول خود منتشر کرد که باعث بهت و تعجب کاربران فضای مجازی شد. این روزنامه در مطلبی زائرین اربعین را با عنوان «راهیان آزادگی» معرفی کرده و زنانی که به ورزشگاه رفته بودند گذاشته بود را «قربانیان آزادی» نامیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا پس از انتشار این مطلب، کاربران فضای مجازی به انتقاد از آن پرداخته و آن را القای نوعی دوقطبی در جامعه ایران دانسته بودند. بررسی‌های حاصل از داده‌کاوی نشان می‌دهد که در روز شنبه، بیش از ۲هزار و ۲۰۰ توئیت در رابطه با روزنامه کیهان و حسین شریعتمداری منتشر شده است که این امر نشان می‌دهد که تیتر این روزنامه در میان کاربران توئیتری به شدت جنجال برانگیز شده است.

نکته جالب اما، انتقاد کاربران توئیتری منتسب به جریان اصولگرایی از این تیتر بوده است. در میان این کاربران، اسامی کاربرانی نظیر از جمله امین اسدی، علی قلهکی، محمد امین، محمد پاداش، مرتضی جلیلی، دیبی، امینی، صادق نیکو و ... دیده می‌شود. این کاربران که عمدتا از مخالفان دولت هستند نسبت به تیتر روزنامه کیهان انتقاداتی را مطرح کردند. انتقادات به حدی از تیتر این روزنامه بالا گرفت که کاربری به نام «آسید» که معمولا پیشتاز در فعالیت‌های توئیتری این جریان سیاسی است، نوشته است:

«حالا شما هم بابت تیتر نامناسب #کیهان طوری بهش حمله نکنید که اصلاح‌طلب‌ها دعوت‌تون کنند به رعایت اخلاق در نقد حاج‌حسین..»

همچنین کاربری به نام سیب‌سا که از کاربران منتقد دولت و نزدیک به جریان اصولگرایی است نیز در توئیتی دیگر نوشته است:

«کیهان یه جور تیتر زده نهایت دفاعی که ازش میشه اینه «یواش نقدش کنید گناه داره». مع الاسف رسانه بی‌رحمه و نمی‌تونید جلوی نقدهارو بگیرید؛ ولی می‌تونید خودتونو اصلاح کنید.»

این مواضع باعث شد تا یکی از کاربران توئیتری در واکنش به انتقادات اصولگرایان بنویسد:

«من آدم ناامیدی هستم، ولی اینکه این روز‌ها کسی از تیتر کیهان دفاع نمیکنه (حتی حامیان همیشگیش)، خودش می‌تونه مایه امید باشه؟!».

اما منتقدین فقط کاربران منتسب به جریان اصولگرایی نبودند. در اکثر توئیت‌های منتشر شده در رابطه با تیتر روزنامه کیهان که بیش از ۹۰ مورد آن‌ها حداقل ۱۰۰بار توسط کاربران توئیتری لایک شده، از دوگانه‌سازی انجام شده توسط روزنامه کیهان انتقاد شده است. برخی از کاربران این قبیل رفتار‌ها را بر خلاف مواضع رهبر انقلاب دانسته‌اند و حتی خواستار برخورد با این روزنامه شدند. یک وکیل دادگستری در همین راستا نوشت:

«هر چند انتظار عبثی است که #مدعی_العموم بنا به وظیفه #قانونی از #کیهان شکایت کند، اما زنان و دختران شجاعی که از مبارزه برای ورود به ورزشگاه خسته نشدندو حق خودرا گرفتند باید […]حداقل برای ثبت در تاریخ شکایت کنند #دادرسی_عادلانه #با_من_به_ورزشگاه_بیا»

با بالا گرفتن این انتقادات، روزنامه کیهان در روز یکشنبه در واکنش به انتقادات، در مطلبی با عنوان «چرا آن یک ده‌هزارم قربانی هستند؟» دخترانی که به ورزشگاه آزادی رفتنه‌اند را قربانی «مدعیان اصلاحات و اعتدال» دانسته و نوشته است:

«آن زنان و دخترانی که پنجشنبه به استادیوم رفتند و کلاه بر سر گذاشتند و بوق به دست گرفتند، آیا قربانی این سیاست‌بازان و کاسبان حقوق زنان و شارلاتان‌های رسانه‌ای نیستند؟»

با این حال این روزنامه به این سوال پاسخ نداده که چرا مردم را در برابر مردم قرار داده است. محمد رضا زائری یکی از روحانیون سرشناسی که در توئیتر فعال است در همین راستا این توئیت را منتشر کرده است:

«دشمن را پیدا کنید! (بیست نمره)»

این توئیت مورد توجه حسام‌الدین آشنا نیز قرار گرفته است و او در واکنش به این توئیت نوشته است:

«کیهان‌شناسی یکی از دشوارترین رشته‌هاست!»

واکنش‌ها به روزنامه کیهان محدود به همین موارد نبود و انتقادات بیشتری نسبت به عملکرد حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان صورت گرفت. روزنامه کیهان مدت‌هاست که با اقدام به انتشار مطالبی که در جهت منافع ملی نیست می‌پردازد. این سوال در ذهن فعالین رسانه‌ای مطرح است که اگر این مطالب در روزنامه دیگری منشتر می‌شد به همین میزان تحمل می‌شد؟ سوالی که لازم است ناظران حوزه مطبوعات کشور به آن پاسخ دهند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پیاده روی اربعین نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی جام جهانی والیبال تابناک توییتر کیهان پیاده روی اربعین نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی جام جهانی والیبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال علیه اخذ مالیات از دلالان دانه‌درشت آن هم با پول بیت‌المال

مخالفت برخی نشریات زنجیره‌ای با اخذ مالیات از سوداگران و دلالان دانه‌درشتی که به تولید ضربه می‌زنند، در حالی است که این نشریات از اجرای قوانین مشابه و به مراتب سختگیرانه‌تر در غرب خبر دارند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: کارتل رسانه‌ای «دنیای اقتصاد»، خود را مجموعه رسانه‌ای خصوصی جا می‌زند و ضمناً حامی نظام اقتصادی غرب با سازوکارهای مشخص است. ضمناً هرجا پایش بیفتد، مخالف سیاست‌های کلی نظام و منطبق با مواضع ضدایرانی غرب موضع می‌گیرد.

اخذ مالیات بازدارنده از سوداگری‌های کاذب برای ممانعت از دلالی‌های ضد تولید، به عنوان یک سیاست اصلاحگرانه، سیاست ثابت اقتصادی در بسیاری از نظام‌های سیاسی به ویژه در غرب شناخته می‌شود.

اما نشریه غربگرا، تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه را که هدف اصلی‌اش مهار سوداگری‌های دانه‌درشت و مخرب است، «خراج»! وانمود کرده و می‌نویسد: «مالیات‌ستانی تهاجمی چه بر سر طبقه متوسط بخش خصوصی می‌آورد؟ سیاست‌های اقتصادی، دو طبقه متوسط خلق کرده؛ «طبقه متوسط خودی» و «طبقه متوسط غیرخودی». در حالی که خودی‌ها از حمایت اقتصادی بیشتری برخوردارند، غیرخودی‌ها با فشار اقتصادی زیادی مواجه شده‌اند. در چنین شرایطی دولت با تعریف ابزارهای مالیاتی جدید، فشار بر این طبقه را مضاعف کرده است. مالیات بر عایدی سرمایه چه اهدافی را دنبال می‌کند؟».

خودی و غیرخودی؟ جالب است بدانید که «دنیای اقتصاد» و نشریات تابعه‌اش دائماً، از شرکت‌های مختلف عمومی و دولتی، آگهی‌های چند ده میلیارد تومانی (سالانه چندهزار میلیارد تومان) دریافت می‌کنند! حکایت شترمرغ است که هم می‌خواست از مزایای هردوانه بودن بهره‌مند باشد و در عین حال، نه مثل مرغ بپرد و نه مانند شتر بار ببرد! کجای دنیا به نشریات معارض از این دست، آگهی‌های هنگفت می‌دهند تا علیه سیاست‌های اصلاحی عمومی شانتاژ کنند؟!

فقط در شماره دیروز دنیای اقتصاد، ده‌ها آگهی تبلیغاتی از شرکت مخابرات ایران، شرکت پالایش نفت تبریز، سازمان توسعه و نوسازی صنایع معدنی و معادن ایران، کمیته ملی المپیک، منطقه آزاد تجاری قشم، پالایشگاه اصفهان، اداره کل منابع طبیعی استان گلستان، اداره کل بنادر و کشتیرانی هرمزگان، شهرداری قم و اهواز، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران و... منتشر شده است. در روزهای قبل هم می‌توان آگهی‌هایی از ستاد اجرائی، شهرداری، همراه اول و... را مشاهده کرد!

این در حالی است که به نظر می‌رسد منطقاً نشریات مشابه باید از سوی همان دلالان و فراریان مالیاتی دانه‌درشت که سنگ‌شان را به سینه می‌زنند، تامین مالی شوند و نه با آگهی‌های دولتی و عمومی.

یادآور می‌شود دیگر روزنامه‌های زنجیره‌ای هم در ماه‌های اخیر علیه مالیات بر عایدی سرمایه فضاسازی کرده و به دروغ، علیه منافع مردم وانمود کرده‌اند. پیش از این، روزنامه اعتماد هم مدعی شده بود مالیات، پول زور است و تورم، بدترین مالیاتی است که دولت می‌گیرد.

نشریات و رسانه‌های زنجیره‌ای دیگر هم طی چند ماه گذشته به فضاسازی مسموم در این زمینه پرداخته‌اند، از جمله:

- مسابقه دولت و مجلس برای گرفتن مالیات از مردم (روزنامه سازندگی)

- بیراهه مالیاتی عایدی سرمایه (دنیای اقتصاد)

- سریال مالیات گرفتن از تورم ادامه دارد؛ با تصویب مجلس، معاملات ملک، خودرو، طلا و ارز مشمول مالیات می‌شود (اعتماد)

- شکستی دیگر در راه است؟ / ماجرای طرح دولت برای اخذ مالیات از فروشندگان ملک (انتخاب)

- سهم‌گیری دولت از دارایی ‏‌های مردم. مهاجرت صاحبان سرمایه شدت می‌گیرد (هم‌میهن)

- مالیات بر تورم، به جای مالیات بر ثروت (شرق)

- مالیات بر عایدی سرمایه، یا سرقت اموال و ثروت مردم؟! (شرق)

- مالیات بر عایدی سرمایه، پایان دلالی، یا کاسبی تازه؟ (روزنامه آرمان ملی)

- مالیات بر عایدی؛ توزیع فقر یا کمدی یا هردو؟ (انصاف‌نیوز)

فرار به جلوی نشریات زنجیره‌ای همسو با مدیریت اشرافی، در حالی است که اولاً وضعیت ناترازی درآمدها و هزینه‌های عمومی، محصول هشت سال سوء‌مدیریت دولت متبوع این روزنامه‌هاست؛ دولتی که کسری بودجه ۵۲هزار میلیاردی در سال ۱۳۹۲ را به ۴۸۰هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رساند و این غیر از میراث ۱۵۰۰هزار میلیارد تومان بدهی و همچنین اهتمام دولت فعلی به همسان‌سازی بازنشستگان و فرهنگیان و... بوده است. دولت وقت، کار را به جایی رسانده بود که می‌گفت حتی نمی‌تواند یک قطره نفت بفروشد اما امروز کشورمان بالای یک‌ونیم میلیون بشکه نفت می‌فروشد.

ثانیاً بخش عمده‌ای از درآمدهای عمومی از طریق مالیات، رویه متعارف در بسیاری از کشورهای دنیاست. اما هدف از طرح مالیات بر عایدی سرمایه، نه افزایش درآمدهای دولت، بلکه نقطه پایان گذاشتن بر دلالی و سوداگری‌های ویرانگر اقتصاد و سازنده تورم است. دولت و مجلس در موضوع مالیات بر عایدی سرمایه، بر این نکته اهتمام داشته‌اند که اصل مالیات‌ستانی را روی اقشار پردرآمد و فراری از مالیات و همچنین فعالیت‌های غیرتولیدی و دلالی متمرکز کنند تا عدالت اجرا شود. و اتفاقاً معاملات عادی از این مالیات معاف هستند، اما نشریات زنجیره‌ای چنین وانمود می‌کنند که معاملات عادی مردم مشمول مالیات بر عایدی سرمایه خواهد شد!

دیگر خبرها

  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • عکس/ تیتر روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • صفحه نخست روزنامه‌- دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • جنجال علیه اخذ مالیات از دلالان دانه‌درشت آن هم با پول بیت‌المال
  • عکس/ تیتر روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه ۱۷ اردیبهشت