Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، «محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه، صبح امروز در چهارمین کنگره حزب ندای ایرانیان در برج میلاد تهران بیان کرد: از اول زندگی کاری خود مسئولیت در سیاست خارجی داشتم، بنابراین هیچ وقت اجازه کار حزبی را نداشتم و در محیط های حزبی نبودم.

وی افزود: ایران ما کشور تاثیرگذاری به لحاظ تاریخی و جغرافیایی بوده و مردم ایران همواره تاثیرگذار بوده و خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه ایران را قدرتمند کرده مردم ایران هستند که مبنای قدرت ما هستند.

ظریف بیان کرد: مصر بزرگترین خریدار تسلیحاتی است. عربستان سال گذسته ۶۹ میلیارد دلار هزینه خرید سلاح کرده اما کل بودجه دفاعی ایران زیر ۱۶ میلیارد است؛ پس چه چیزی ما را جز مردم قدرتمند کرده است؟

او گفت: امروز وقتی راجع به قدرت صحبت می کنید، فقط راجع به قدرت نظامی و منطقه ای صحبت نمی کنید بلکه راجع به منظومه ای از ابزارها صحبت می کنید. ما قدرتمان را از منابع خارجی نگرفتیم که مخدودش شود. قدرت ما درون زاست و باید نسبت به آینده امیدوار تر باشیم.

ظریف گفت: طیف های مختلف فکری از کسانی که طرفدار تعامل با کشورهای دیگر هستند تا دلواپسان یک باور غلط دارند و آن این است که دنیا را در غرب می بینند. اما یک تحول عمده در دنیا اتفاق افتاده که باید آن را بشناسیم و آن این است که دنیای امروز دنیای پساغربی است. یعنی تمام شد دورانی که  اتفاقات تاثیرگذار مربوط به غرب بود. عادت کردیم در هر تحولی بگوییم که غربی ها می خواهند اینگونه یا آنگونه شود. اما امروز دنیا عوض شده و غرب مرکز عالم نیست. غرب تمام دنیا نیست.

او ادامه داد: دوران قَدر قدرتی در جهان‌ تمام شده و این به نفع ما است اما خودمان نمی خواهیم باور کنیم. هزینه دفاعی سالانه آمریکا ۶۵۰ میلیارد دلار است یعنی مجموعه هزینه های دفاعی دنیا به اندازه امریکا نمی شود. امریکا نمی تواند خواسته های خودش را اجرا کند به شرطی که همه نگاه مان را در امریکا متمرکز نکنیم. خیال نکنیم هر چه در دنیا اتفاق می افتد یک سرش امریکاست.

ظریف گفت: سیاست خارجی جزو منافع ملی است و حوزه درگیری های سیاسی نیست.

ظریف گفت: خیال نکنیم اگر امریکا برجام را پذیرفت سودی در آن برایش بود. شاهدیم که روزنامه کیهان جمله اوباما را تیتر می‌کند با این عنوان که «اگر می توانستیم تک تک پیچ و مهره های برنامه هسته ای ایران را باز می کردم» اما در جمله بعدی اوباما می‌گوید نمی توانم، با این وجود روزنامه کیهان قسمت اول را تیتر می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امور خارجه اوباما برنامه هسته ای ایران بودجه روزنامه کیهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشین با کاربرد‌های متنوع در تجزیه و تحلیل داده‌ها، امنیت سایبری، توسعه داروسازی، آهنگسازی و سایر صنعت‌ها در همه جا فراگیر شده‌اند. نجوم نیز از موضوع بسیار سودمند بوده؛ هوش مصنوعی برای مرتب‌سازی حجم عظیمی از داده‌ها برای جستجوی ناشناخته‌های کیهان استفاده می‌شود.

به گفته تیم بین المللی از اخترفیزیکدانان، اکتشاف‌هایی بدین صورت ابتدای مسیری است که هوش مصنوعی می‌تواند در آن شگفتی بیافریند.

محققان باور دارند، هوش مصنوعی می‌تواند درباره سیاره زمین و تاریخچه آن بسیاری از اطلاعات مهم و جدید را فراهم کند. این فناوری پیشرفته می‌تواند از داده‌های بزرگ و پیچیده‌ای که از نجوم و فیزیک برداشت می‌شود، به همراه الگوریتم‌ها و مدل‌های پیش‌بینی برای درک عمیق‌تر از جهان استفاده کند.

یکی از حوزه‌هایی که هوش مصنوعی می‌تواند در مورد کیهان کمک کند، بررسی داده‌های نجومی است. به کمک این فناوری، می‌توان از داده‌های تلسکوپ‌ها به طور موثر و بهینه برای تشخیص و مدل‌سازی اجرام فضایی استفاده کرد و الگوریتم‌های یادگیری عمیق را بر روی تصاویر نجومی پیاده کرد تا به شناسایی موارد ناشناخته در اجرام فضایی و کهکشان‌ها منجر شود.

همچنین، هوش مصنوعی می‌تواند در مطالعه کیهان و پایش رفتار آن کمک کند. با استفاده از مدل‌ها و الگوریتم‌های پیچیده، این فناوری قادر است الگو‌های جدیدی در پدیده‌های فیزیکی مختلف مانند تغییرات جو بر روی سیارات یا رخداد‌هایی نظیر انفجار‌های نجومی کشف کند.

به طور کلی، هوش مصنوعی می‌تواند تا حد زیادی به افزایش دقت و سرعت تحقیقات نجومی و فیزیکی کمک کند و ما را به درک بهتر و عمیق‌تر از جهان و جایگاه ما در آن نزدیکتر کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • کیفیت شگفت انگیز و هنر عکاس در ثبت تصاویر از یک سرخرطومی
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی